100% CHRISTMAS

neděle 25. prosince 2016

Máte taky tak rádi Svátky? Nevím jak Vy, ale já se každý rok na Vánoce nejvíce těším - ne kvůli dárkům, ( čím jsem starší, tak mi daleko větší uspokojení přináší dárky a radost dávat a ne jenom přijímat),  ale hlavně z toho důvodu, že alespoň na pár dní můžu zapnout autopilota a užívat si pohody se  svými nejbližšími.  Pokud Vás tedy v těchto dnech netíží pracovní povinnosti, doufám, že jste již stihli naladit ten pravý vánoční "mood" (uznávám, že bez pořádné zimy a sněhu je to rok co rok obtížnější). V případě, že tomu tak není, tak to tedy rychle napravte. A abyste na nic nezapomněli, sepsala jsem tento malý vánoční "To do list", takže můžete odškrtávat společně se mnou :-) Are you ready....?:) 


Take it easy


Každodenních starostí, shonu a stresu si během roku užijeme všichni nad hlavu, proto pokud je to jen trochu možné, tak o Svátcích zkuste zcela vypnout (a to nejen telefony), vždyť právě Vánoce jsou svátky klidu a nejdůležitější je ten duševní. A pokud chcete pravidelný "přísun" klidu a harmonie v tom běžném každodenním životě, poradím Vám si zajít na hot yógu. Pro mne je to ta nejlepší "duchovní" očista, kterou znám. A kam máte jít? Nejlepší lekce hot yógy v Praze jsou na Praze 2, ve Studiu HOT-YOGA 42  u Péťi Haňhelové. Tak neotálejte, třeba se tam potkáme ! Namasté! :-)

Relax


Často se stává, že si Svátky mylně pleteme se závody ve vaření/pečení..atp. a na  zasloužilý odpočinek se nám už dostatek času nedostává, protože jsme přes od rána v jednom kole, vaříme, chystáme, pečeme, myjeme nádobí a večer padáme únavou už před osmou....Zkuste si během dne najít čas i na sebe a třeba si dopřát zasloužený relax ve vaně s knihou. Do koupele si přihoďte něco super voňavého, třeba Butterball od Lush a na tvář pleťovou masku RosyCheeks, Lush. Garantuji Vám, že po hodině jste jako znovuzrozená. 


Eat, drink and do not diet


Celý rok počítáte kalorie, vyhýbáte se lepku, cukru, laktóze a cvičíte? Pak Vám závidím, ale alespoň o Vánocích prosím, zapomeňte na všechny diety a dopřejte si bez výčitek, co hrdlo ráčí. Přeci nebudeme počítat každý snědený vanilkový rohlíček?! 

Smile


Je třeba k tomuto vůbec něco dodávat? Přeji Vám ať Vás úsměv a dobrá nálada jen tak neopustí i v Novém roce:) A na ten nejzářivější úsměv zkuste třeba bělící proužky Cresto-Cristal Ultra White

PS:  Kdyby Vám na seznamu přeci jen něco chybělo, napište mi to do komentářů :) Přeji Vám krásný večer a uvidíme se tady zase v úterý, kdy už na Vás (konečně) čeká nějaký ten beauty post :-)  


Foto: Pinterest

Žádné komentáře

Okomentovat