Time to move on ...

pátek 20. ledna 2017

Hezký pondělní podvečer, řeknu Vám, že dotyčný, který prohlásil, že je lepší vyhořet než li se stěhovat, 100% věděl o čem mluví! (jenom by mě zajímalo kolikrát za život se stěhoval :)  Já s ním však zcela souhlasím, protože mi nyní stěhování pěkně komplikuje život. Jedinou útěchou mi budiž fakt, že už za pár dní všechno to "šílenství" okolo skončí a já si budu lebedit v novém. Jen tak mimochodem, stěhuji se potřetí v životě, ale tentokrát je to opravdu láska. Snad nikdy jsem se netěšila více, asi i proto, že s původní majitelkou bytu máme stejný vkus a tudíž žádné změny a velké zásahy nejsou vůbec zapotřebí, navíc vše, co se týče vybavení mám ve svých (designových) rukou ...:)
A právě v těchto dnech trávím nespočet hodin ve všech obchodech, kde mají nábytek či dekorace a neustále dopisuji nové věci na shopping list. Večer pak nanovo brouzdám po Internetu a hledám nové a nové inspirace, většinou pod heslem #scandinavianliving

Zobrazování obrázku IMG_20170116_171812.jpg

A protože obrázků, fotek a inspirace jsem nalezla opravdu spousty, rozhodla jsem se s Vámi podělit o to nejlepší, co mne na Pinterestu nebo Instagramu doposud zaujalo. 

Zobrazování obrázku IMG_20170116_184156.jpg

Ložnici plánuji sladit do bílo-šeda (stejně obývací pokoj), aby to však nepůsobilo příliš unyle, líbí se mi nápad "rozbít" to pomocí pastelových doplňků. Studená růžová je naprosto perfektní! (Čti v rozumném množství, aby z toho nebyl barbie dům). 


Dále jsem se rozhodla, že se (jako správná beauty bloggerka) neobejdu bez toaletního stolku, v mém případě to spojím zároveň i se stolem "pracovním", kde doufám, budou vznikat další a další posty sem na blog :-) 

VANITY COLLECTIONS vanitycollections | WEBSTA - Instagram Analytics:

Btw, aby nedošlo k omylu, zcela jasně vím, co nechci (a to i v běžném životě). A určitě neplánuji podobnou "výstavku" všech svých kosmetických propriet. Jednak se na takto vystavené věci šíleně práší a za druhé, je to přeci jenom ložnice, ne mini verze Sephory, že? 

Add some little lashes to your jars so they can be as pretty as you are.:

A tady je jeden bezva tip jak (originálně) skladovat všechny kosmetické tampóny a potřeby k odlíčení. Stačí si pořídit obyčejné sklenice a barvu na sklo a paráda je zachvíli na světě! :)

Zobrazování obrázku IMG_20170116_184126.jpg

Koupelna je naprosto minimalistická a černá. Musím říct, že vypadá opravdu krásně, nicméně tak trochu už se dopředu obávám, že v ní nechám ruce, protože na černé jde vidět všechno. Každodennímu uklízení zdar !

Úplně nejmenší mísností je (kromě koupelny, ovšem) obývací pokoj. Mám spočítáno a sečteno, že kromě sedačky, malého odkládacího stolku a stolku s televizí už nic víc ani nemusím plánovat. Nicméně menší prostor není překážkou, stačí už jen sehnat nějakou super lampu (máte někdo tip, kam se mám mrknout, když nechci lampu z Ikea, kterou má ještě dalších deset lidí z baráku?, dokoupit hoooodně polštářů a nějaké svíčky. A je to ! :-) 


Tak, pokud jste se dočetli a doprohlíželi až sem, gratuluji! :) A jestli máte nějaké tipy na obchody s nábytkem, dekoracemi apod. v Praze či okolí, nechejte mi dole komentář. :-) 

Foto: Pinterest, Instagram.

1 komentář

  1. Máme velmi podobný vkus! I mně se tento styl moc líbí! Já se teda nikdy nestěhovala, ale věřím, že to musí být velmi náročné. Tak držím palce!!! ♥♥♥
    A kdybys měla chuť i čas byla bych moc ráda kdyby ses podívala na můj blog. Přeji hodně úspěchů a lásky! :) ♥
    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat