BEAUTY TRENDY 2017

neděle 19. března 2017


Krásné nedělní ráno, jelikož máme (alespoň podle kalendáře) jaro doslova za rohem, nastal myslím ten správný čas se podívat na kosmetické trendy pro sezónu jaro-léto. Které by Vám rozhodně neměly uniknout?  


1. Glitry & třpytky 

Dejte sbohem matným rtům a nebojte se zazářit s pořádnou dávkou třpytu na rtech! Kamínky, třpytky, glitry - vše je dovoleno.  Pokud si na výrazné rty netroufáte, pořiďte si alespoň hodně shiny lesky na rty, třeba jako nosí (snad celá léta) J.Lo.  


2. Oční linky

Určitě mi dáte za pravdu, když řeknu, že linky jsou prostě věčné a vděčné a snad nikdy nevyjdou z módy. Letos však narozdíl od minulých sezón působí daleko uvolněněji = v překladu rozmazaně. Upusťte tedy od precizně vykreslených čar, letos totiž platí , čím víc víc rozmazanější, tím lépe!


3. Nový strobing

Strobing jede! Zapomeňte na několikahodinové náročné konturování a pořiďte si místo kontrurovacích sad a paletek raději hodně glossy rozjasňovač ! Čím více třpytek a lesku bude mít, tím lepší bude výsledek. Rada na závěr: Pokud s rozjasňovači začínáte, doporučuji Vám spíše pudrové textury, se kterými se narozdíl od těch krémových lépe (snadněji) pracuje. 


4. Výrazné rty

Pokud Vás třpytivé rty tak trochu děsí, pak mám dobrou zprávu, protože i nadále zůstávají v kurzu výrazné odstíny rtěnek a vybrat si, podle svého gusta. Je libo červená, oranžová či sytě růžová? Vše je dovoleno. PS: V případě, že se nebojíte vyčnívat z davu, doporučuji vyzkoušet také ombré lips - návod jak na to najdete zde.


5. Jak na obočí

Volejte 3x hurá, konečně (snad?) nadešel konec uměle vytetovaným/ vykresleným tvarům obočí! Bojujete -li s Vaším obočím (špatně roste, nebo naopak chloupky na některých místech nedorůstají vůbec) rozhodně doporučuji jako řečení právě microblading, protože v případě, že si zajdete do kvalutního salónu bude výsledek téměř k nerozeznání od přirozeného obočí. A co že vlastně microblading je? Jedná se o 3D permanentní make up, který dokáže napodobit (díky metodě vláskování) přirozený tvar obočí. Pokud Vás tato technika zaujala a chcete vedět více, klikněte zde :) 


6. Ruměnce ve tvářích

O tom, že správně nanesená tvářenka dokáže udělat s naší tváří doslova zázraky není pochyb a moc dobře to vědí i ti nejznámější make-up artisté, a proto ruměnce ve tvářích doslova ovládly přehlídková mola. Jakou tvářenku zvolíte, je čistě na Vás - pudrovou, krémovou a že zrovna žádnou po ruce nemáte? Nevadí, můžete ji jednoduše nahradit rtěnkou.  


7.  No-make up

K následování tohoto trendu je čistá pleť bez jakýchkoli nedokonalostí naprostý must-have (nic jiného ani vlastně nepotřebujete). A jak toho docílit? Neřeknu Vám nic nového, důležitá je pravidelná péče, hydratace a návštěva kosmetiky. Pro více rad jak na to, klikněte zde


A jaký trend zaujal nejvíce Vás? :) Budu moc ráda, když mi to napíšete do komentářů! Hezkou neděli XOXO

Foto: Vogue

3 komentáře

  1. Nejvíce mě oslovil trend highlighterů! MILUJU je! Jsem schopná si ho nad lícní tváře nanést tolik, že ta největší discokoule mi závidí jak se třpytím! Opravdu! :D Takže s tímto trendem jsem více než spokojená! :D ♥
    Krásný článek! :) ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, celý článek je moc hezký, ale musím souhlasit zejména s tím obočím. Také jsem ráda, že trend vytetovaných hrůz je za námi :) Ten microblading vypadá moc hezky, jemně a přirozeně. Přemýšlím kam se po lockdownu objednat. Neměla by jsi prosím nějaký tip, kde to dělají kvalitně? Případně nějaké zkušenosti s tímto salonem? Vypadá jako jeden z těch kvalitnějších a mám ho kousek od bytu.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat