CRY A RIVER WITH Lash Sensational Waterproof Mascara

pátek 10. března 2017

Krásný den moji milí, ačkoliv se může zdát podtitul dnešního článku tak trochu zavádějící, nebojte, o slzách nepadne ani slovo. Rozhodla jsem se Vám napsat o mé nejoblíbenější voděodolné řasence, která je btw z drogérky a je tak vodě odolná, že s ní můžete vyplakat i moře slz - štěstí, pochopitelně:)

Řasenku Lash Sensational jsem objevila minulý rok v zimě, kdy jsem začala chodit na mojí milovanou hot-yógu a po pár hodinách usoudila, že bez „voděodolky“ to zkrátka dost dobře nepůjde. (Když si totiž důkladně oči před lekcí neodlíčíte, máte 100% jistotu, že po pár minutách budete černá až za ušima …. ) Přiznám se narovinu, že jsem se trochu obávala jestli vůbec nějaká řasenka tyto extrémní podmínky „ustojí“, přeci jen 90 min. při teplotě 42 stupňů Celsia a nepředstavitelné vlhkosti není jen tak. Světe div se, ukázalo se, že ustojí a že můj výběr byl správný, neboť voděodolná verze populární řasenky Lash Sensational od značky Maybelline zvládla každou lekci hot- yógy a mimo to i šílené letní teploty šplhající k 35 stupňům či  nějakou tu slzičku. 


A jaké že jsou další její benefity a vlastnosti? Kromě již zmíněné super-výdrži nejvíce oceňuji  skvěle tvarovaný kartáček, který řasy oddělí a natočí jednu po druhé a navíc velmi slušně řasy i prodlužuje. Při dvou a více nanesených vrstvách umí vytvořit opravdu „wow“ efekt ( i bez použití kleštiček na řasy). Nedrolí se, neobtiskuje se a ani nerozmazává. Jediná potíž -jak už tomu u voděodolných řasenek bývá, nastává večer při odličování. Připravte se na to, že bez kvalitního odličovače to zkrátka nepůjde. Já používám nejraději Odličovač očních partií ze Sephory, který si s voděodolnými produkty poradí hravě.

Lash Sensational seženete (snad?) v každé drogérii i v klasické ne-voděodolné verzi (která je mimochodem stejně skvělá jako její voděodolná „sestra“) za cca 249 Kč.


Používáte voděodolné řasenky? Jaké patří mezi Vaše oblíbené?

4 komentáře

  1. Ja veľmi vodeodolné riasenky nepoužívam, nevyhovujú mi:/

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  2. Clanek o rasence sice super ... ale me zaujala tak hot joga! Chci veddet vic! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Už mi to psalo více lidí, tak já tedy hot-yóze věnuji příští měsíc celý post ...:) H.

      Vymazat
  3. Já bez voděodolné řasenky nedám ani ránu, úplně jsem vypustila ty nevooděodolné. Moje nejoblíbenější je, také od Maybelline, ta žlutá Colosalka. Vydrží opravdu všechno. Děkuji za tip na další řasenku! ♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat