BEAUTY OBLÍBENCI ÚNOR

neděle 5. března 2017

Krásný nedělní večer, moji drazí! Protože je (už zase) další měsíc za námi, nastal čas na jeho shrnutí v podobě pěti produktů. Podívejme se tedy společně na mé únorové the best of .... :)

Make-up HD Liquid Coverage Foundation, odst. 030 Beige, Catrice
Nejlepším objevem měsíce a možná i roku na poli „drogérkových“ makeupů je pro mě tento Liquid Coverage Foundation od Catrice. Hned na první dobrou se mi podařilo trefit správný odstín, který úžasně přilne k mé pleti a vytvoří slibovaný second skin effect. Složení bez olejů zase zajištuje matte effect, který alespoň mně vydrží po celý den.
Textura make-upu je poměrně tekutá, avšak dá se s ní skvěle pracovat a v případě potřeby můžete make-up vrstvit. Krytí je cca střední, trápí li Vás větší nedokonalosti, počítejte s tím, že se bez korektoru neobejdete.
Velmi praktické a hygienické zároveň je jeho balení s kapátkem, či chcete-li odborně pipetou (pochopitelně za předpokladu, že se kapátka nedotýkáte). Věřím, že si ho zamilujete stejně jako já i Vy, které očekáváte od make-upu především skvělé sjednocení a zmatnění. PS: Potěší Vás nejen svým výkonem, ale i cenou , která je cca 200 Kč.

Tónovací tělové mléko, Dove
je jedním z nejlepších „samoopalováků“,které můžete v drogérii potkat. Velmi kladně hodnotím, že vytváří postupný efekt opálení, nebarví kůži dooranžova a co je úplně nejlepší, že vůbec nedělá žádné fleky. Jediný mínus, který by Vás mohl odradit je vůně kterou na pokožce po pár hodinách vytváří (zcela typická pro samoopalováky, kterou zná myslím každá z nás). Cena tohoto produktu byla okolo 120 Kč.

Low Shampoo, Yves Rocher
Nejen v módě, ale i v kosmetice se některé věci s odstupem let rády vracejí a v kosmetice momentálně slaví veliký boom nepěnivé šampóny, no a tak jsem se rozhodla, že je musím taky vyzkoušet, jestli jsou opravdu takový zázrak, jak se o nich píše. Na úvod bych ale chtěla říci – pokud se je také chystáte zkusit, že vlasům trvá přibližně 2 měsíce než si na no-poo šampóny zvyknou a zhruba za stejnou dobu uvidíte první změny i výsledky. Takže si tak či tak na můj finální verdikt budete muset ještě chvíli počkat. Nicméně napíšu Vám alespoň ve zkratce své první dojmy teď po pár týdnech:)
Plusové body má u mě hlavně za to, že neobsahuje žádné silikony, parabeny, barviva ani sulfáty, tudíž vlasy nezatěžuje jako běžné přípravky. Textura je krémová - žádnou pěnu opravdu nečekejte, při nanášení mi připomíná svou konzistencí velmi hutný krém, a tak je potřeba vlasy důkladně opláchnout, aby v nich nezůstaly žádné stopy po šampónu. Po umytí jdou vlasy poměrně snadno rozčesávat a již teď po pár týdnech se mi zdají moje vlasy lesklejší. Jediný problém, který jsem zatím zpozorovala je, že se mi rychleji mastí vlasy. Nicméně, jak jsem Vám psala v úvodu, počkám na výsledky po několika týdnech a sepíšu full- recenzi, protože tento výrobek si to plně zaslouží. Cena šamponu je okolo 100 Kč.


Čistící gel Normaderm, Vichy
Jestli se značce Vichy něco opravdu extrémně povedlo, tak je pro mě jednoznačně řada Normaderm, určená primárně pro nás „starší“ ročníky s problematickou pletí. Když jsem vloni na podzim měla možnost odzkoušet tento čistící gel, zamilovala jsem se do něj natolik, že jsem si ho hned musela pořídit, bohužel se však díky nekonečné zimě (a nespotřebovaným jiným kouskům) dostal na řadu až minulý měsíc. Tento gel pleť vyčistí dokonale do hloubky (i bez pomoci sonických kartáčků, i když v kombinaci s kartáčkem, je to opravdu dokonalost), stahuje póry a zmírňuje zarudnutí. Obsahuje navíc ještě kyselinu glykolovou (která zlepšuje vzhled kůže, zmírňuje jizvy po akné a zajišťuje lepší pronikatelnost gelu do pokožky) a salicilovou, která zase pomáhá v boji s akné. Další plus dávám za praktické balení s pumpičkou, které umožňuje snadnou manipulaci. Rozhodně doporučuji vyzkoušet Vám všem, které máte smíšenou až mastnou problematickou pleť. Seženete ho v lékárnách za cenu okolo 370 Kč.

Vůně Sí, Armani
Ženskost a elegance v lahvičce, tak by se s přehledem dala charakterizovat vůně Sí, ke které se moc ráda vracím. Základ tvoří ambroxan, vanilka spolu s dřevitými tóny a pačuli, hlava se skládá z listů černého rybízu a v samotném srdci této vůně ucítíte tóny růží a frézií. Extra likes si tento parfém zaslouží za krásný design flakonu a až neuvěřitelnou celodenní výdrž! Stačí dva střiky a hned o Vás i o této vůni ví celé okolí. Say Sí :) 
Tento produkt jsem si kupovala v parfumerii Douglas a jeho cena byla okolo 1100 Kč za 30 ml.  

A jaké produkty jste si oblíbily v únoru Vy?



9 komentářů

  1. Si je topka! a na ten Catrice make up sa musím pozrieť :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ten make up zaujal strasne aj mna. Zatial som ho v dmke nevidela, no snad pride cim skor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahojky, v DM (alespon u nás v CZ) Catrice vůbec není, doporučuju Rossmann nebo Teta drogérii :)

      Vymazat
  3. Na ten makeup se chystám! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Doufám, že budeš taky tak spokojená jako já ...

      Vymazat
  4. Ten make-up od Catrice chcem rozhodne vyskúšať. Tiež mám rada telové mlieka s kvapkou samoopaľovacieho prípravku, tieto od Dove nevyše pekne voňajú. Aj Balea má takýto podobný produkt, ktorý má ešte jemnejší opaľovací efekt a krásnu vôňu takže niekedy fakt neviem, ktorý si od radosti radšej kúpiť. No a Si to je pecka, krásna sladká úplne podľa mojej chuti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za ten tip na Baleu, ráda vyzkouším! :)

      Vymazat
  5. Moc mě zaujal ten Vichy gel. Vůni Sí znám, používá ji moje maminka a ta vůně je úžasná! ♥ Já jsem si moc oblíbila za únor Bale balzámy na rty a tělová mléka všech značek. ♥
    Krásný článek! :) ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat