JARNÍ WISH-LIST

pondělí 20. března 2017

Krásný první jarní den moji milí, přiznám se, že po letošní obzvlášť vydařené zimě jsem se už jara nemohla dočkat! Tento den je pro mne ješzě navíc významný proto, že dnes strávím svůj první den v novém zaměstnání. Tak mi držte palce;) A kromě toho zaměstnání jsem se rozhodla updatovat i obsah mé kosmetické tašky. Ačkoliv tentokrát nemám v plánu bezhlavě utrácet za nesmysly (v podobě rtěnek, laků/ stínů, které nikdy nepoužiji), těmto pěti kouskům rozhodně neodolám .....

  • TvářenkaGalifornia, Benefit (1.) o tom, že je tvářenka absolutní must-have sezóny jsem Vám psala už včera v jarních trendech a mým must-have kouskem je tato kouzelná tvářenka z dílny Benefitu - Galifornia. Kombinace zlata, bronzu a teplých tónů korálové je absolutně dokonalá, nemyslíte? :) 
  • Protože i letošní sezóna přeje sexy vlnám, nemohly mne tyto Natáčky na vlasy, Remington (2.) neoslovit. Konec žehličkám a kulmám, tyto natáčky jsou daleko praktičtější - stačí, když je nahřejete (nabijete v el. zásuvce), natočíte na prameny vlasů a  než vychladnou, máte dost času na ranní make-up či sprchu. Pak už jen natáčky sundáte a zafixujete lokny lakem. #HowEasy ! 
  • Laky na nehty od Dermacolu má ráda odjakživa, mají totiž skvělou pigmentaci a hodně dobrou výdrž, takže pochopíte, že nutně potřebuji pár barviček z nové řady laků 5 Day Stay (3.).  Co třeba Milk Shake, Tea Rose nebo Candy Shop ? PS: Pro dlouhotrvající výdrž je třeba je kombinovat s base / top coatem této značky :)




  • Vůně Sun di Gioia,Armani (4.) je pro mne takovým instantním sluncem v lahvi, sice není žádnou novinkou (světlo světa spatřila již minulý rok), ale i přesto stále zůstává mojí srdcovou záležitostí. Uchvátí Vás také, v případě, máte-li rádi tóny vanilky, bergamotu a exotických květin. 
  • Jestli existuje něco, co mě s přicházejícím létem malinko děsí, je to jarní (a letní) garderóba - upřímně si přiznejme, že zimní svetry jsou v maskování nadbytečných kil daleko milosrdnější :-) Na jaře tedy spoléhám na několikadení detox a pravidelné hodiny pilates. A co nenapraví tělocvična, spraví Termoaktivní zeštíhlující sérum, Eveline (5.). Pokud ho ještě neznáte, doporučuji, je to jeden z nejlepších krémů na celulitidu vůbec. 


Přeji Vám úspěšný start do nového týdne a napište mi, které produkty jsou na Vašem jarním wish-listu :) XOXO

Foto: Pinterest

4 komentáře

  1. Moc mě zaujal ten krém. Nikdy jsem takovýmhle věcem nevěřila a moc by mě zajímalo jak to vlastně funguje. :D Jinak Benefit je na tvářenky přeborník, takže jsi zvolila správně! Gorgio Armani a parfémy jsou taky pecka!

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jee v jaky praci v jaky praci? Jsem stara zvedavka :) Kazdopadne at se dari :)

    OdpovědětVymazat
  3. Galifornia lícenke som ani ja neodolala, je skutočne krásna a vydrží v perfektnom stave takmer celý deň :) Momentálne nemám na wishliste nič špeciálne (čo je celkom čudné), no tento týždeň idem na Beauty Forum, odkiaľ určite neodídem s prázdnou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Znám jenom Aqua di gioia, a ta je pecka, budu muset jít očuchat i tuhle! Galifornii bych hrozně ráda vyzkoušela a měla ve své sbírce, už jenom ten vzhled je nádherný.

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat