Manikúra zn. bleskurychle

sobota 25. března 2017

Krásnou sobotu Vám všem, přiznávám se hned na začátku, že co se týče laků na nehty, jsem tak trochu "nemocná" a můžu na toto téma začít vydávat romány na pokračování, protože mám doma přes 70 lahviček, což obsahově vydá (jen pro Vaši představu) na plnou krabici od bot a i když je to asi těžko pochopitelné, pořád si dokupuji nové a nové kousky, a tak moje "sbírka" tedy roste jako z vody o:-)) Co se týče odstínů i značek, mám za ta léta své favority a k těm hodně oblíbeným značkám patří i naše česká značka Dermacol. Čím mne jejich výrobky zaujaly?
Za prvé zcela pochopitelně tím, že se jedná o naši lokální značku, na kterou bychom měli být hrdí a podporovat ji, ale i proto, že v Dermacolu myslí hodně i na praktičnost výrobků a to musím speciálně u laků ocenit jak se patří! Upřímně, neznám snad nikoho, koho by bavilo hodiny čekat na to, až vám zaschne lak? 



Jako první lak, který jsem si od Dermacolu pořídila byl tento One Coat Extreme Coverage Nail Polish v odstínu 2903 a mohu ho s klidným vědomím a svědomím doporučit všem "busy" holkám, které nemají čas na složité lakování ve více vrstvách. One Coat Extreme Coverage dokáže ušetřit maximum Vašeho času - má totiž veliké krycí schopnosti a stačí Vám tedy opravdu jen jedna vrstva (i u světlých odstínů, které bývají často hodně problematické). Dále laky Extreme Coverage mají kromě již zmíněné dokonalé pigmenace a krytí i super šteteček pro snadnou a pohodlnou aplikaci, barva na nehtech neflekatí a dalším skvělým benefitem je i jeho výdr - v průměru cca 4 až 5 dní bez výrazného narušení a odlupování, ale pozor, musíte ho nakombinovat s base coatem/top coatem (stejné značky).  


A pokud si také lakujete nehty tzv. na poslední chvíli (nebo před spaním) a potřebujete, aby v těchto případech lak schnul rychlostí blesku, mohu Vám doporučit kapky Rapid Dry, které díky svému složení výrazně urychlují mechanické schnutí laku . Výrobce uvádí schnutí za 45s, já jsem z praxe vypozorovala dobu okolo cca 5-10 min., aby se lak neměl šanci poškodit.

A jaké laky používáte Vy? Máte rády/ používáte Dermacol? Budu moc ráda za Vaše komentáře! Krásný víkend XOXO

6 komentářů

  1. Timhle jsem taky jednu dobu desne trpela ale pak jak to prislo tak to odeslo a ja zacala bejt desne lina si to lakovat tak sem prestala i nakupovat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to ti docela závidím, mě to po 3 letech ještě pořád neodešlo ...tak nevím o:-)

      Vymazat
  2. Taky jsem měla obří sbírku, ale pak jsem to rozdala, teď jsem ráda že si nehty nalakuju, a většinou volím už nude barvičky.. a tahle je boží!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím Aničko, nude barvičky jsou boží :)

      Vymazat
  3. Dermacol laky mám moc ráda. Nově jsem si pořídila z jejich 5days kolekce a je super!
    Mám ráda laky od Maybelline a L´oreal. Jsem taky blázen do laků, i když poslední dobou mě to trochu opouští a lakuji si nehty jen mým oblíbeným. ♥
    Krásný článek! :) ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám také nejraději takové nenápadné barvy laků. Občas si na ně dám i nějaké zdobení nehtů , které je pěkně oživí, ale není to nic výrazného. Křiklavé barvy laků se mi nikdy nelíbily. Takové bych si na nehty nikdy nedala.

    OdpovědětVymazat