L´oréal Paris - Skin Perfection Sérum

pátek 17. března 2017

Přiznávám se tady zcela bez okolků, že kouzlo pleťového séra jsem objevila až v minulém roce a právě Skin Perfection od značky L´oréal patřilo mezi první, které jsem si vůbec pořídila. Zlákal mne jednak velmi zdařilý design obalu - ano, růžová je prostě líbivá v každém věku, ale také (asi jako každého spotřebitele) popisem toho, co všechno dokáže obsah této malé lahvičky udělat s pletí -  ruku na srdce, která z nás netouží po lepší pleti, neviditelných pórech a žádných nedokonalostech? Skin Perfection byl speciálně k těmto účelům vyvinut, a tak mne moc zajímalo, zda li opravdu funguje tak, jak slibuje, anebo se jedná o marketingový tah výrobce?

K čemu / pro koho je toto sérum primárně určeno
___________________________________________________________________________
Sérum skin-Perfection je určené primárně pro ženy ve věkovém rozmezí 20-35 let. Při pravidelném používání slibuje kvalitnější pleť, hydrataci, sjednocení textury pleti, redukci pórů a vyrovnání tónu pleti. Pleť by měla být zjemněná a hladká na dotek již po týdnu používání. Po měsíci používání by pleť měla být viditelně sjednocená, póry stažené a nedokonalosti méně viditelné.



Jak a kdy se aplikuje
________________________________________________________________________
Dříve než přejdeme k samotné aplikaci, dovolím si ještě napsat pár řádků (čti základy), abychom si ujasnily, k čemu vlastně sérum vůbec je, a pak se dostaneme i k tomu, kdy a jak ho používat, abyste viděly výsledek. 

Často slýchávám mýty o tom že sérum je lehčí forma krému, používá se místo krému a podobné bludy, které nejsou vůbec pravdivé. Sérum je (jednoduše řečeno) vysoce koncentrovaný roztok s obsahem pečujících látek, které v kombinaci se správně vybraným denním/nočním krémem dokáže s pletí udělat doslova zázraky - zlepšit její strukturu, tón či vyhladit a zjemnit vrásky ..atd.
A jak a kdy ho tedy používat? Pokud není na obalu výrobku uvedeno jinak, použijte sérum vždy na vyčištěnou pleť před aplikací krému - ráno i večer. 
Pozn. Moje doporučení je vybírat si krém i sérum ideálně od stejného výrobce. Ptáte se proč je to tak důležité? Jednoduše aby účinné látky v nich obsažené mohly spolu vzájemně co nejlépe a nejefektivněji působit na Vaši pleť. Věřte, že pokud to dodržíte, dosáhnete daleko lepších výsledků. 




Vlastnosti & složení
___________________________________________________________________________
Skin Perfection obsahuje především účinné formule látek Perline-P (které zlepšují povrch pleti) a patentované látky LR 2412, které zase optimalizují strukturu pleti. 
Parfemace séra je jemná a jeho textura je lehká, řekla bych až gelová - stačí ho opravdu v malém množství nanést na obličej a dekolt (Pozn. ani zde neplatí, že větší množství Vám zajistí lepší účinek). Aplikace je pohodlná díky praktickému uzavíratelnému balení s pumpičkou. Balení výrobku obsahuje 30 ml, což je dle mého názoru naprosto dostačující – v recenzích na tento výrobek jsem na internetu objevila výtky typu rychle se spotřebovává, s čímž si dovolím nesouhlasit, neboť opravdu ho není třeba používat ve velkém množství.

Moje hodnocení
___________________________________________________________________________
S výrobkem jsem spokojená, má pleť je po pár týdnech pravidelného používání séra (2x denně ráno, večer) krásně vyhlazená a zjemněná, výrazné zlepšení, co se týče pórů a nedokonalostí jsem upřímně nezaznamenala, ale řekla bych, že v boji s nedokonalostmi a póry je v prvé řadě důležitá cílená péče a rovněž pravidelná návštěva kosmetiky. Zklamu Vás tedy, ale toto sérum Vám od výrazných nedokonalostí rozhodně nijak výrazně nepomůže (a logicky to po něm ani nemůžete vyžadovat). 
A teď to nejdůležitejší, komu bych ho doporučila? Ideální cílovou skupinou jsou podle mne ženy ve věku 20-25 let, za předpokladu, že nemají vyloženě problematickou pleť, neřeší anti-age a nečekají od séra víc než vyhlazení a sjednocení tónu pleti. Podle mne je to ideální #MojePrvníSérum. :) 
Okolo 30 a více let už bych ale spíše doporučovala sáhnout po výrobku, který současně řeší i anti-age efekt, zpevnění / projasnění pleti. 



Má někdo z Vás zkušenost s tímto výrobkem? Používáte séra? Jaké značce dáváte přednost? Těším se na Vaše komentáře a přeji krásný víkend ...XOXO

11 komentářů

  1. Ja mam toto serum asi 2 roky a teda neviem, mna to vobec nezaujalo a nemalo nijaky specialny efekt na moju plet. Krem z tejto rady bol fajn, mal peknu vonu a lahku konzistenciu, no to serum som s iakosi neoblubila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. krém jsem nezkoušela, takže nevím, u toho séra, jak už jsem napsala níže, vzhledem k ceně jsem neměla velké očekávání ....a nemůžu úplně říct, že bych byla nespokojená, hezky mi vyhladilo/zjemnilo pleť, nic víc, nic míň:)

      Vymazat
  2. Ja jsem zatim nejak mimo pouzivani sera :D a zrovna vcera jsem cetla, ze loread snad testuje na zviiratech nebo co :/ tak to budu muset poresit jak to s nima je :/

    OdpovědětVymazat
  3. Mě nevyhovovalo.. udělaly se mi po něm vždy pupínky. Jediné co, tak se mi moc líbí balení..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to na tebe mělo opačný efekt, nemá to být sérum proti nedokonalostem? Mně občas tohle udělá Vichy, když jsem zkusila Idealia krém, tak jsem do druhého dne měla "osypané" čelo ...možná je tam látka, která Ti prostě nesedne no :-/

      Vymazat
  4. Ja som ešte žiadne sérum nevyskúšala, ale ani ma to nejako neláka..ešte k tomu, keď nerobí zázraky :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezky popsáno, já moc nedokonalostí, na pleti nemám ( naštěstí) takže mi vyhovovalo , pleť po něm byla hezky jemňoučká , za balení palec nahoru. Je to hodně o tom , jakou má člověk pleť a přeci jen za ty prachy člověk nemůže čekat to samé co od séra za 900Kč. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný článek. O tomto séru jsem vůbec neslyšela, ale podle tvého článku zní dobře. V mých 15ti letech si myslím, že mám na séra ještě čas. :D Já spíše bojuju s akné a už opravdu nevím co mám dělat. :/

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám mastnou pleť a tohle sérum mi překvapivě hodně vyhovovalo :) Rozhodně jsem po něm neměla dokonalou pleť, ale vyhovovala mi jeho textura a dobře hydratoval.

    Jinak Ti musím velmi pochválit blog, máš novou čtenářku! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, moc děkuju, moc mne to těší :-) Krásný den, H.

      Vymazat