Odličovací olej - Balea

pondělí 6. března 2017

Protože jsem všeobecně toho názoru, že odličování má zásadní podíl na tom, v jakém stavu je naše pleť chtěla bych Vám dneska ukázat jeden skvělý produkt z drogérie, který Vám s každodenním odličováním pomůže - a věřím, že si ho i Vy zamilujete stejně jako já.
Voilá, tady je - přípravkem, na který nedám nedopustit je tento Pleťový čistící olej značky Balea, umí totiž perfektně rozpoustit stopy všech líčidel ( včetně těch voděodolných) a nečistot, které během dne na pleti ulpěly a zároveň je velmi šetrný k pleti - a kdo jiný to může posoudit než já, největší citlivka široko-daleko? Obsahuje navíc ještě arganový olej, který je znám jednak svými antioxidačními + anti-age účinky, ale také velikým obsahem vitaminu E, který naší pleti vyloženě prospívá.

Použítí je snadné (nic co byste nezvládly), olej aplikujte jako první krok při večerním odličování, stačí nanést 2-3 střiky na lehce navlhčenou tvář a krouživými pohyby vmasírovat, poté opláchnout teplou vodou a pokračovat dále v procesu odličování,jak jste zvyklá (gel, tonikum, sérum/krém...) . Je-li třeba, zvládne odlíčit i oční partie (i když já raději na oči používám dvoufázové odličovače). Olej je nekomedogenní (neucpává póry) a ani na pokožce nezanechává mastný film. Super je i jeho balení s pumpičkou, aplikace je tudíž velmi jednoduchá a pohodlná, celé balení je navíc uzavíratelné a tudíž i #travel-friendly.


Cena tohoto výrobku věřím, že všechny potěší ještě o to víc, 100 ml balení stojí cca 70 Kč  ( k dostání v dm) a vzhledem k tomu, že mi jedno balení vydrží skoro věky (cca dva měsíce, ale i to je dost vzhledem ke každodennímu používání) je to opravdu good deal ever, co říkáte?  
PS: Jelikož jsem tyto oleje hoodně dlouho v dm neviděla a objevila jsem je až ke konci února, koupila jsem si pro jistotu do zásoby hned dvě balení, takže Vám radím, moc neotálet :-) 



A ještě před tím, než vezmete dm „útokem", budu moc ráda, když mi napíšete čím se odličujete Vy. Používáte na odličování oleje či balzámy?  :) Hezký zbytek dne XXX 

8 komentářů

  1. Posledních několik let používám dvoufázový odličovač od Yves Rocher s chrpou a nemůžu si ho vynachválit :)

    Na tenhle olej jsme četla několik pozitivních recenzí a jestli se mi někdy dostane do ruky, ráda ho vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten odličovač od Y.R. vůbec neznám, díky tedy za tip, mrknu se po něm :-)

      Vymazat
  2. Na to, jak jsou Balea veci levny, jsou kolikrat i vazne skvely. Tuhle znacku mam rada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také,dají se od ní vybrat fakt super věci a navíc ještě za málo peněz.

      Vymazat
  3. Super recenzia, keďže mám teraz suchšiu pleť, tak si myslím, že by mi presne tento olej mohol na odličovanie "sadnúť". Musím sa po ňom popozerať v DM, dúfam, že už sa dostal aj na Slovensko.

    Papi Lapi Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na suchou pleť si myslím, že bude značka ideál. Jen je teda i u nás v ČR dost problém ho sehnat ....:)PS: Kdybys ho nesehnala, tak klidně písni já se poohlédnu tady a když tak bych Ti ho poslala třeba na dobírku :)

      Vymazat
  4. Vypadá dobře, asi ho vyzkouším, já používám pleťové mléko Cetaphil, no je to spíš emulze , a před tím jsem používala kokosový olej , různé micelárky atd. Cetaphil je super , že je i pro atopiky a to je právě můj problém.

    OdpovědětVymazat
  5. Páni. Překvapilo mě, že Balea může mít tak super věc! A ještě za tu cenu! Určitě se po tom podívám! Já se odličuji klasicky micelárkou, poté použiju čistící gel, tonikum a hydratační krém.

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat