Sephora a já ...

úterý 14. března 2017

Víte jaká je (určitě nejen moje) představa ideálního rande? Dotyčný mne vezme do Sephory, půjčí mi jeho kreditku, odejde a po pár hodinách mi zavolá na pomoc stěhováky, abych ty tašky sama netahala do 4. patra :-))) Dobře, trochu přeháním (a omlouvám, se tedy jestli jsem někoho mírně vyděsila), nicméně o tom, že bych dokázala v Sephoře utratit doslova „majlant vážně nelžu!  

Jako celkem dobrý názorný příklad může posloužit minulý měsíc, kdy jsem si do Sephory šla jen pro řasenku a co ten nahoře nechtěl, právě v prodejnách probíhala 15% sleva, takže je jasné, že moje peněženka zase zaplakala nad "výdělkem", protože k té řasence přibylo ještě dalších několik věcí. A právě ty Vám teď chci ukázat v podobě sneek-peeku (čili náhledu) toho, na co se již brzy můžete těšit v nových recezích a článcích (ano, o pár kouscích jste už Vy, co čtete můj blog pravidelně slyšeli,  protože v některých případech jsem pouze "doplňovala" kosmetické zásoby) :) 


Pro tentokrát dekorativka jasně převálcovala skin-care, z té jsem si vzala Noční pleťovou masku s výtažky z růží, která je úžasná pro suchou/ unavenou/ dehydratovanou pleť, stačí, když ji večer nanesete v malé vrstvě a ráno nestačíte zírat, protože všechny známky dehydratace a únavy během noci zmizí a pleť je zase v kondici. Na moje víkedové beauty rituály nesmí chybět ještě plátýnková (čti sheet) Maska s lotosem.
A teď hurá na tu zábavnější část s dekorativní kosmetikou!:) Ta řasenka, pro kterou jsem si původně šla (a která je tedy viníkem mého utrácení) se jmenuje Outrageous Curl  a objevila jsem jí díky mini-verzi zimního beauty-boxu Marie Claire (Pozn: Kdybych z něj měla vybrat jeden nejlepší produkt, zcela jasně a všemi deseti jsem pro tuto řasenku.) S Outrageous můžete s klidným svědomím zahodit kleštičky na řasy, protože její kartáček zvládne řasy dokonale natočit a zhustit úplně sám - well done! Na den si bohatě vystačím s jednou vrstvou a když si dám i tu druhou, tak se mě okolí ptá, jestli mám umělé řasy (a to ty moje nejsou nějak závratně dlouhé ani husté, nemyslete si). U očního makeupu ještě chvíli zůstaneme, aby mi nejen oční stíny celý den držely tak jak mají, používám už přes rok tuto Podkladovou bázi a protože mi ta původní pomalinku dochází, nastal čas si pořídit novou. 

Poslední dvě položky z nákupního seznamu tvoří balzámy na rty -jeden nový a jeden re-fill. Zelený mandlový Regenerační balzám na rty patří k novinkám, které v únoru Sephora uvedla na trh (pro více novinek klikněte zde) a jelikož se moje zásoby balzámů a pomád po této opravdu vydařené zimě ztenčily, ihned se stal dobrým důvodem ke koupi. Na jaro a léto jsem ještě sáhla po osvědčeném Balzámu na rty, který Vám udělá naprosto jedinečný odstín růžové přesně na míru (celý popis k tomuto balzámu najdete v  My makeup bag).

your image

Uff, s mým nákupním seznamem jsem u konce a budu moc ráda, když mi napíšete jaký produkt(y) ze Sephory patří mezi Vaše oblíbené a co jste si (nejen v Sephoře) pořídily Vy!? Krásný zbytek dne a zítra večer se stavte, čeká na Vás další slibovaná recenze. XOXO 

1 komentář

  1. Páni! Všechno zní a vypadá úžasně! Nejvíce mě zaujal ten zelený stick. Výlet do Sephory plánuju už strašně dlouho, ale moje peněženka jaksi nespolupracuje. :/ :D Tak snad brzy se tam dostanu! ♥
    Krásný článek! :) ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat