Summer Wish - list

neděle 21. května 2017


Krásnou neděli! Dnešní post bych chtěla trochu netradičně věnovat módě, protože jsem (jako typická žena) s příchodem léta zjistila, že nemám skoro nic na sebe - v překladu: v čem bych mohla do práce anebo třeba na Festival do Varů :) První krok, který jsem udělala, byl úklid skříně a zjištění skutečných "potřeb", následovně jsem načerpala trochu inspirace na Pinterestu plus IG a teď už jen zbývá trochu provětrat kreditku. Ale předtím než všechny věci "naházím" do "košíku" v e-shopech, tak Vám je chci ukázat. Jste pro? :) 

1. Denim šortky s laclem 
Ačkoliv vím, že je sice vůběc neunosím do práce (vzhledem k tomu, že jsem ve svém zaměstnání nucena dodržovat čistě formální dress-code), vím, že na volný čas  a víkendy jsou jako stvořené.   
Foto: - Vlevo: Šortky H&M; vpravo: Obr. @Pinterest




2. Saténový top s krajkou
Tílko s krajkovým detailem se dá nosit kamkoliv/ kdykoliv .... hodit se bude jak do práce k saku, tak k šortkám nebo boyfriend jeansům ...A navíc satén (ehm, polyester) v létě móc příjemně chladí ...
Foto: Top H&M 

3. Sandálky
Ve kterých "protančím" celým (pracovním) dnem a následně nocí ... vloni jsem si obdobné pořídila v černé, letos bych ráda "rodinku" rozrostla ještě o jedny v tělovém odstínu. 
Foto: Sandálky Steve Madden


4. Šaty na párty
Konkrétně na párty ve Varech. Rozhodla jsem se, že se letos odvážu a trochu se blýsknu - doslova a do písmene! :-) Teď už zbývá jen vymyslet, kde nachytám trochu toho bronzu :) 
Foto: Šaty Bershka


5. Bílé kalhoty
Co je léto za léto bez bílých kalhot, minimálně jedny by měla mít v šatníku každá žena. A protože já je stále nemám, letos nastal čas to napravit. Nejvíc se mi líbí v kombinaci s košilemi. 
Foto vpravo: @Pinterest; vlevo: Kalhoty H&M 


Doufám, že se Vám dnešní fashion post alespoň trochu líbil a když budete chtít, napište mi, co jste si pořídily /chystáte se pořídit na léto Vy ? :)  Hezký zbytek víkendu, 

2 komentáře

  1. Skvelý wishlist, biele rifle si mám v pláne zohnať taktiež. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sortky a sandále, tak to by sa zišlo aj mne. Celkovo pekný wishlist.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat