RECENZE: PERFECT BODY MAKE-UP, DERMACOL

sobota 8. července 2017

Hezký den, dnes mám pro vás po delší době zase jednu recenzi, kterou doufám, že právě teď v létě oceníte :) Jedná se o Voděodolný tělový zkrášlující make – up značky Dermacol, u kterého výrobce slibuje, že sjednotí barevný tón pokožky, opticky vyhlazuje a zeštíhluje (plus navíc kryje nedokonalosti a zároveň pokožce poskytuje opálený vzhled ihned po aplikaci). Obsahuje zklidňující a regenerační panthenol a vitamin E (který ochraňuje před volnými radikály), extrakty z hnědé mořské řasy obnovuje elasticitu pokožky, úžasně ji zpevňují a zabraňují jejímu ochabování. Protože popis, ale i obal tohoto výrobku vypadal moc dobře, rozhodla jsem se jej vyzkoušet na vlastní kůži. A o tom jak u mne obstál se můžete dočíst v následujících řádcích :)



Tento tělový make - up je už v našich drogériích k dostání několikátou sezónu, dlouho mne zcela upřímně nechával docela "chladnou", nicméně před měsícem, kdy jsem vyrážela na jednu venkovní slavnost a nestihla jsem se natřít samoopalovákem (a nechtěla jsem být za ředitelku sýrárny), jsem se rozhodla pro jeho koupi.

Co se týče jeho barvy, narovinu vám mohu říci, že mne docela překvapilo, že si při jeho pořízení musíte vybrat pouze ze 2 odstínů (mimochodem oba dva jsou poměrně tmavé) – já si vybrala nakonec odstín Caramel
Make – up jsem aplikovala nejen na nohy, ale také na ruce a záda, abych docílila rovnoměného opáleného vzhledu ( a neměla bílé ruce a hnědé nohy). Před tím než jsem make – up aplikovala jsem si dala sprchu, použila hydratační krém, který jsem nechala důkladně vstřebat a poté už přišel na řadu make up. Předem jsem se docela dost obávala, abych nebyla flekatá či oranžová (nebo obojí dohromady), nicméně tyto obavy byly zbytečné. Make up je středně hutný, ale dá se poměrně snadno a dobře „zapracovat“ - rozhodně vám však doporučuji řídit se i tady heslem, že méně je více. Více krému rovná se větší problém jej bezchybně zapracovat. Pokud už teď víte, že budete mít s aplikací problém, poradím vám jej stejně jako make – up na obličej i tento tělový make - up nanášet flat top štětcem.

Abych se ještě vrátila k barvě a vlastnostem, obávala jsem se i toho, abych nebyla oranžová, což bylo zbytečné, barva na kůži byla pěkná světle hnědá, žádná umělá hnědo-oranžová. Krytí make upu je střední, co se týče zeštíhlení, upřímně říkám, že jsem na sobě nic nezaznamenala (je to spíše jen o tom pocitu, že opálené tělo je více sexy), nohy ála Gisel jsem po aplikaci teda neměla, haha :)))

  
Barva byla tedy naprosto v pořádku, fleky žádné (naštěstí), co tedy jeho voděodolnost a výdrž? Co se té výdrže týče, i zde mne překvapil, neboť vydržel opravdu celou noc, aniž by začal dělat fleky či skvrny na oblečení. Pozn. Nicméně měla jsem bordó šaty, u bílého (světlého) oblečení bych do něj asi nešla. Voděodolný rozhodně bude, protože bylo poměrně obtížné jej ve sprše smýt, úplně nejlepší je tedy (stejně jako např. u voděodolné řasenky) vsadit na oleje - já jsem použila olejový sprchový gel Natural Oil od značky Nivea.

Celkově bych tento make - up na tělo hodnotila kladně i přesto, že podle mého názoru to není produkt pro každodenní použití. Pokud se však nestihnete (či nechcete) opalovat nebo samoopalovat, vyrážíte na nějakou slavnostnější událost a nechcete jít za ředitelky vápenky, mohl by zaujmout i vás. Jeho největší výhodu vidím jednoznačně v tom, že pokožce okamžitě dodá "barvu", nevýhodou může pro některé z vás být náročnější aplikace, pro kterou je třeba si vyhradit dostatek času a trpělivosti ! Avšak právě trpělivost nejen růže, ale i opálení přináší ... :) 

Lákají Vás tělové make - upy? Viděly / zkoušely jste už tento tělový make - up od Dermacolu? Budu ráda za Vaše komentáře! Mějte se krásně! 

3 komentáře

  1. Tyyjo tak to je pro mme jak delany. V zivotte jsem nechytlla opaalenii. Ale zasse ta trpelivostt. Nnevim nevim no :(

    OdpovědětVymazat
  2. Na me je tohle desny prace a nato nemam nervvy. Ppredstavvit si ze si mmam cely telo naatritt maake up stetcenm to by me zabilo :D asi budu prooste dal za "mam baarv typu prave me po deseti letech pustilii zze sklepa" :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ja sa rada opalujem, takze pre mna to velmi nie je, ale keby na mna nahodou niekedy prislo, ze slnko nemusim, mozno by som to aj skusila :D
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat