BEAUTY RADA(Y) NAD ZLATO

sobota 4. března 2017

Krásnou sobotu Vám přeji, doufám, že se mnou budete souhlasit v tom, že pár kosmetických rad se nám holkám nikdy "neztratí" ... Chcete vědět jak si konečně vykreslit perfektní linku? Odlíčit voděodolnou řasenku? Čtěte dále, více než jen pár těch rad Vám prostřednictvím tohoto článku přináším :-) 

  • Jak na oční linky
Dokonale vykreslená oční linka není záležitostí uměleckých maskérů, je to "jenom" otázka praxe, anebo této vychytávky. K vysněné "profi" lince Vám pomůže obyčejná náplast, která Vám, když ji nalepíte šikmo mezi vnější koutek oka a konec obočí, naznačí spojnici pro vykreslení. Jakmile linku nakreslíte, chvíli počkejte než zaschne a poté náplast opatrně odstraňte. Pozn. Místo náplasti můžete použít i izolepu - mně se však náplast zdá šetrnější.

  • Kleštičky na řasy 
Toužíte po řasách mrkacích panenek? Žádný problém, připravte si kleštičky na řasy a Vaši oblíbenou řasenku. Maximálního efektu dosáhnete, nahřejete-li kleštičky s pomocí fénu na vlasy - díky působení tepla budou Vaše řasy krásně natočené a tvarované už před aplikací řasenky.
  
  • Jak odlíčit voděodolnou řasenku
Problém u voděodolných řasenek bývá někdy v tom, že jsou zkrátka moc odolné. A zvláště ve chvílích, kdy se jich potřebujete zbavit. Nemáte-li zrovna po ruce kvalitní odličovač, není důvod k panice, voděodolný make-up stejně dobře rozpustí i obyčejný kokosový olej. 

  • Rozsypané stíny, pudr 
Rozsypané stíny, nebo pudr jsou noční můrou nejen mě, ale i mé koupelny. (Kdo by koneckonců po ránu rád vytíral, že?) Pokud i Vás čas od času tato událost potká, nezoufejte. Stíny, či pudr není třeba hned odepisovat. Stačí, když rozsypaný obsah vrátíte zpět do krabičky, vše rozdrtíte a nalijete do směsi alkohol (mám na mysli čistý alkohol - např. vodka, nebo Alpa), celé to poté uhlaďte, nechejte do druhého dne ztuhnout a je po problému.



  • Super-rychlá liftingová maska
Tento trik je od jedné z největších kosmetických odbornic na krásu u nás - paní Vlasty Libotovské a pomůže Vám pleť rozzářit rychlostí blesku i bez pomocí masky. Stačí, když přimícháte do svého denního krému malou lžičku instantní kávy, dobře zamíchejte a aplikujte na obličej. Smyjte po 15- 20min. 
  
  • Pomoc, pupínek!
 I přes sebelepší péči se může stát, že Vás na tváři nečekaně překvapí pupínek. Mne v těchto chvílích pomáhá obyčejný aspirin. Pokud cítím, že se mi něco nemilého "klube" na tváři, na noc si rozdrtím 1/2 aspirinu s vodou (s množstvím vody to nepřehánějte, měla by Vám z toho vzniknout kašovitá směs) a nanesu na postižené místo. Za 2-3 dny je pupínek úplně pryč.



 A na jaké tipy a triky sázíte Vy? Krásný slunečný víkend a zítra večer tady opět na viděnou XXX 

5 komentářů

  1. Moc mě překvapil ten hack na kleštičky na řasy. Já je sice nepoužívám, protože se bojím, že bych si všechny řasy ušmikla, ale tohle mě překvapilo! :D Určitě zkusím ten s tou kávou a krémem. ♥ Já moc žádne hacky nemám, ještě jsem nenašla žádné, které by na mě fungovaly, ale co dělám je, že když mám bad hair day a nemám suchej šampon, použiju dětský pudr. Vlasy nevypadají mastně a navíc voní po dětské prdýlce! :D Co chceš víc! :D
    Krásný článek! ♥:)
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji! Dětský pudr je super, souhlasím:) Krásný den! H.

      Vymazat
  2. Ten hack s aspirinem zní hrozně dobře. O tom jsem fakt ještě neslyšela! :D
    http://catthegdiaries.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. :-) já jsem ho také objevila až nedávno, ale opravdu funguje, aspirin je totiž derivát kyseliny salicilové a ta pomáhá léčit akné, takže něco na tom bude :) Krásný den :) H.

    OdpovědětVymazat