Nakopněte pleť po zimě s Havlíkovou apotékou

neděle 2. dubna 2017
Trápí Vás po letošní velmi náročné zimě unavená a zašedlá pleť? Pak si nenechte ujít tento článek, chci Vám totiž ukázat tři cenově dostupné produkty z Havlíkovy apotéky, díky kterým se pleti bez života zbavíte raz-dva. A víte co, pojďme se na ně rovnou společně podívat!:-)


Bylinná osvěžující a hydratační voda


Trávíte-li hodně času ve vytápěných či klimatizovaných místnostech, bude pro Vás i Vaši pleť tato Bylinná osvěžující a hydratační voda z Havlíkovy přírodní apotéky k nezaplacení - obsahuje totiž kromě výtažku z rakytníku, kopřivy, brambor či např. levandule i látku Pentavitin (která pleť dokáže intenzivně hydratovat po dobu 72 hodin). 
Tuto hydrační vodu ve spreji můžete používat kdykoliv během celého dne (i dokonce jako fixátor na make-up!) a prakticky kdekoliv, pokud se Vám zdá toto moje 200 ml balení do kabelky poněkud nepraktické, k dostání je i v cestovní verzi o obsahu 50 ml.

PS: Zázraky na počkání tato voda neumí, ale první výsledky uvidíte samy (při pravidelném používání!) již za dva týdny  ...:) 

Hroznový olej



Pokud se olejů obáváte, protože jsou příliš mastné a těžko vstřebatelné, pak mám pro Vás radu, nebojte se a pořiďte si olej hroznový. Ten totiž patří tzv. mezi suché oleje - má velmi lehkou texturu a snadno se vstřebává, což jistě ocení majitelky smíšené a mastné pleti. U pleti problematické navíc dokáže zmírňovat projevy akné. Dalším benefitem u hroznového oleje je, že obsahuje velké množství bioaktivních látek, mastných kyselin a také vitaminů C a E, které přispívají ke zvýšení elasticity pokožky. Vhodný je nejen k péči o pleť,  ale i na oblast krku, dekoltu či na tělo.

your image

Pečující a čistící ranní maska


Kdybych si měla vybrat jen jeden produkt od Havlíka, 100% jím bude Pečující a čistící ranní maska, kterou poctivě používám už rok a půl a mí dlouhodobí čtenáři ji moc dobře znají, protože článek o ní byl jeden z těch prvních, které jsem na blogu vůbec publikovala. A tak tedy nebude překvapením, že pět ódy na tento zázrak budu i nadále. Za tři minuty totiž tato maska Vaši pleť dokonale vyčistí, stáhne póry, rozjasní a připraví na další péči. Tomu se říká ideální ranní "nakopnutí", no nemyslíte? 

Tip na závěr: Pokud je Vaše pleť spíše suchá, nebo starší, mohu Vám ještě velmi doporučit Královskou snídani pro pleť s účinnou látkou Pentavitin, mateří kašičkou a avokádovým olejem. PS: Jen si dejte pozor, obě jsou silně návykové! :-) 

your image

Zaujal Vás některý z produktů Havlíkovy apotéky? Jak bojujete s unavenou pletí Vy? Máte nějaké osvědčené tipy a triky? :) 

7 komentářů

  1. Tak ten olej a sprej urcite niekedy vyskusam, celkovo som z apoteky este nemala nic... ale je asi cas zmenit to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě vyzkoušej, opravdu to stojí za to ! :)

      Vymazat
  2. Tie masky od Havlíka by som rada vyskúšala. Mala som krém Andelská tvár a bol úžasný, dal sa použiť dokonca aj ako podklad pod make-up. No a moju pleť vie dať dokopy hlavne dobrá pleťová maska, momentálne používam najčastejšie bahno z mŕtveho mora značky Manufaktura.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andělská tvář je super, to musím souhlasit a masky jsou fakt bomba - neznám nikoho, kdo by s nimi nebyl spokojený! :)

      Vymazat
  3. Na masky jsem moc lina, ale ten sprej me hodne zajal

    OdpovědětVymazat
  4. Tu ranní masku mám také a přesně jak jsi napsala! Je to opravdu zázrak! Od Havlíka mám ještě krém, myslím, že se jmenuje Krásná slečna a ten je taky bomba!
    Moc mě zaujala ta hydratační voda! <3
    Krásný článek! :) <3
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat