Beauty oblíbenci - duben

středa 17. května 2017

Krásný nedělní podvečer vám přeji! Pozorujete také, jak neuvěřitelně rychle ten čas letí? Půlka měsíce května je již pomalu za námi a já teprve dávám dohromady oblíbence za minulý měsíc! Doufám, že mi to menší zpoždění – zapříčiněné velikým množstvím pracovních povinností i tentokrát odpustíte J  A teď už zpátky k dubnu, které produkty mne nejvíce zaujaly? 

1. JEMNÝ ČISTÍCÍ PĚNOVÝ GEL SENSITIVE SKIN EXPERT, MIXA

Najít čistící gel, který nebude mou pleť každodenním používáním vysušovat, může být, řekněme si upřímně - umění. V drogériích jsem takový produkt hledala poměrně dlouhou dobu, než jsem objevila Čistící pěnový gel od Mixy, který vám teď, po více než dvou měsících používání mohu s klidným vědomím (a svědomím) doporučit. Pleť čistí, aniž by ji vysušoval, rozumět si bude eventuálně i s vaším el. či sonickým kartáčkem a navíc je i vhodný pro citlivou pleť. Jeho velmi jemná parfemace je dalším benefitem a bodem k dobru. 
PS: Mám pocit, že má snad nespotřebovatelné balení – používám ho každý večer (a někdy i ráno) více než dva měsíce a stále nejsem s jeho spotřebou ani v půlce! Poslední like mu dávám za absolutně super praktické balení s pumpičkou - sláva a sbohem všem neustále se ztrácejícím víčkům!


2. BRONZOVÉ TÓNOVACÍ PERLY, AVON GLOW

Když jaro (resp. léto) nepřichází, je třeba na pomoc svolat všechny možné dostupné samoopalovací, tónovací a bronzující produkty! Ze samoopalovacích produktů aktuálně nedám dopustit na Tónovací tělové mléko – Dove (psala jsem vám o něm zde). Na obličej zase nejraději používám samoopalovací ubrousky (např. ubrousky More than Self Tannning zn. Artemis – prodává Douglas) a pro max. efekt sluncem políbené pleti (čti „Beyoncé efekt“) následně používám na lícní kosti, hrany čela, nosu a dekolt Bronzové tónovací perly z Avonu. Perly mají krásný třpytivý odstín, dobrou pigmentaci i výdrž. Balení obsahuje mj. i labutěnku (houbičku), která pro mne byla ne moc použitelná, na aplikaci se mi nejlépe osvědčil klasický štětec na bronzer nebo contouring. Tip na závěr: Pokud samoopalování příliš neholdujete, můžete tyto perly použít jen namísto tvářenky.


3. LAK NA NEHTY COMPLETE SALON MANICURE, SALLY HANSEN

Ještě dříve než jsem propadla mánii gel laků zn. Sally Hansen, objevila jsem laky na nehty Complete Salon Manicure a oblíbila si je natolik, že si i teď - čas od času pořídím nějaký nový odstín. Ptáte se, čím si mne tyto laky získaly? Budu upřímná, jdou na rozdíl od těch gelových daleko lépe odlakovávat, mají skvělou pigmentaci a aplikace se díky super-plochému štětečku stává naprosto pohodlnou a jednoduchou záležitostí. Dalším plusem a zároveň i důkazem, že se investice do těchto laků opravdu vyplatí je, že vám laky - za předpokladu, že je správně skladujete (pozn. ke článku, jak správně skladovat kosmetiku se můžete vrátit zde), dost dlouho vydrží! Tento lak na obr. (v odstínu Plums the world) jsem si pořizovala v březnu r. 2015 (ano čtete správně, není to překlep!) a je stále jako nový. 


4. RTĚNKA LIPFINITY LIP COLOUR 24 H, MAX FACTOR

Dlouhodržící lesky / rtěnky jsou skvělé na ty dny, kdy potřebujete po celý den vypadat bezchybně, ale máte – resp. nemáte čas a prostor během dne na jakékoliv „líčící manévry“. Jediným mínusem u těchto produktů bývá, že rty dost často vysušují. Dobrou zprávou je, že ne však všechny! Rtěnka Lipfinity zn. Max Factor mezi produkty, které rty brutálně vysušují rozhodně nepatří a je tedy čestnou výjimkou. Skládá se ze dvou částí – barvy, která zajišťuje dlouhodobou výdrž a balzámu (v černém obalu), který rty hydratuje a zároveň jim dodává plastičnost. Testovala jsem tuto krásku (v odstínu 022 - Forever Lolita) celý duben a zodpovědně říkám, že držela od rána do večera - nerozpíjí se, nevysušuje (ale chce to přes den mít u sebe balzám a alespoň po obědě a před odchodem z práce rty přetřít) a hlavně! Nezanechává žádné barevné stopy na skleničkách, hrníčcích či kelímcích! Asi nutně potřebuji ještě jeden odstín!


5. VŮNĚ CHLOÉ, CHLOÉ

Chloé by Chloé patří k mým „srdcovkám“ od první chvíle, kdy jsem si k ní přivoněla. Její základ tvoří cedrové dřevo spolu s ambrou, srdce se skládá z květin – konvalinek, růží a magnolie a hlavu doplňují tóny liči, pivoňek a frézie. Chloé by Chloé je vůní, která se hodí naprosto kdykoliv a kamkoliv - do práce,  na rande či na večerní party a i když je za těch pár let od svého uvedení na trh (r. 2009) poměrně dost mainstreamová (mám pocit, že hlavně v letních měsících se s ní voní půlka ženské populace v Praze), patří a patřit bude k mým laskám na celý život. Chloé 4ever …♥ 

A jaké produkty jste si oblíbily minulý měsíc vy? Budu ráda za všechny vaše komentáře! Krásný zbytek víkendu, úspěšný start do nového týdne a v úterý tady zase na viděnou ...

5 komentářů

  1. Tie guličky Avon mám tiež veľmi rada a používam ich namiesto lícenky. Bronzery používať nezvyknem, ale takéto využitie sa mi pozdáva. Tiež som tú hubku nevyužila, aplikujem ich štetcom.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) tak to jsem ráda, že nejsem jediná, komu ta houbička nesedla :))

      Vymazat
  2. Laky od Sally Hanson jsem vždy chtěla vyzkoušet, už jen proto, že jde o gelový lak, který jsem také nevyzkoušela a od kamarádky mám dobré reference! :) Stále mě ale odrazuje cena, laky mám většinou okolo 50 Kč (i když také dva za 700 :D )! Od Avonu jsem něco zkoušela naposledy na gymplu, tedy asi před 7 lety! :D :D Možná bych si mohla zas něco objednat! O:)
    Fotečky máš moc pěkné Hani! :)

    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, Teri, je to docela náročná investice, ale mně ty laky fakt dobře drží a zase než si ob-den lakovat s těmi za 50, to dám radši o trochu víc a mám většinou na 5-6 dní vystaráno :)

      Vymazat
  3. Mixa penivý gél mám tiež rada, ale ešte radšej mám Mixa klasický gél v modrom obale. Ten podla mna lepšie prečisti, ani nevysušuje.
    A chloe, tak to sa ani nečudujem, že patri k tvojim oblubencom. Je užasná!
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat