ZÁZRAKY NA POČKÁNÍ S EMBRYOLISSE

neděle 29. ledna 2017
Blogger Favourite: Is Embryolisse Lait Creme Concentre Worth The Hype?

Hezkou neděli Vám všem, v dnešním rychlo-postu (který vznikal v sobotu, v mezičase mezi finálním balení věcí během stěhování) Vám chci ukázat jeden kosmetický zázrak, který se už nějaký ten pátek objevuje na mém beauty wish-listu, a protože je konečně k sehnání i u nás v Čechách, usoudila jsem se, že nastal čas ho z toho seznamu must-have kousků odškrtnout a objednala jem si ho. Ptáte se o jakém produktu že to mluvím?:)

Je miláčkem celebrit i profesionálních maskérů a vizážistů a hlavně nepřítelem každé dehydratované a suché pleti. Pokud jste o něm ještě neslyšeli, seznamte se nyní s věhlasným krémem Embryolisse Lait-Créme Concentrate, který umí na počkání vykouzlit tu nejlepší, nejhydratovanější a zdravím sršící pleť na světě. Myšleno zcela bez nadsázky, protože bez tohoto pomocníka se neobejde backstage žádné světové módní přehlídky. A co že je na něm tak „special“? Jak už bylo řečeno, díky svému složení dokáže s pletí zázraky a ani suchá, či dehydratovaná pokožka pro něj není překážkou (pokud máte totiž suchou, dehydratovanou pleť ani super-drahý make-up Vám nepomůže k těm nejlepším výsledkům a potřebovat budete buď zásah Photoshopu, nebo právě Embriolisse), navíc je neuvěřitelně multifunkční, použít ho můžete jako:

  1. Hydratační denní/noční krém (zvláště teď v zimě)
  2. Primer (podkladová báze) pod make-up
  3. Výživná hydratační maska
  4. Odličovač
  5. Krém na popáleniny od sluníčka

Obsahuje bambucké máslo, včelí vosk, aloe vera, esenciální mastné kyseliny a vitaminy. A co je (určitě nejen pro mne) důležité, je vhodný i pro citlivou pleť. Pořídit si tento zázrak u nás můžete zatím pouze na internetu, například na stránkách Notino.cz, kde se dá sehnat za poměrně velmi dostupnou cenu, která se pohybuje od 249 Kč (30 ml) do 494 Kč (75 ml).

PS: Jakmile mi dorazí a patřičně ho otestuji, tak Vám samozřejmě podám nekompromisní recenzi!

Už jste o tomto zázraku slyšeli? Či máte nějaké zkušenosti? Budu ráda, když se o ně se mnou podělíte v komentářích. Hezký zbytek neděle Vám přeji, mějte se hezky a v úterý se budu těšit tady na blogu na viděnou :-) XXX 


Foto: Pinterest 

2 komentáře

  1. O tomto zázraku jsem vůbec neslyšela. Docela se stydím. :( :D Ale počkám si na tvojí recenzi a pak budu přemýšlet o koupi či ne. Přeji krásný den. S láskou JORIES.

    http://basic-whitegirl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za recenzi ;)

    OdpovědětVymazat