Možná, že (ne)víte . ... ?

neděle 7. května 2017
Krásnou neděli! Začnu rovnou otázkou, víte, co o mne vlastně nevíte ?:) Určitě se toho najde hodně, tak jsem se rozhodla, že vám dnes něco málo o sobě napíšu .... Jste pro, můžeme začít ? :)

1. Neustále bojuji s váhou
Můžu Vám na 100% říct, že rozhodně nejsem od přírody štíhlá, důkazem toho je i mé "tlusté" období před 10lety, kdy jsem při výšce 174cm vážila skoro 85 kilogramů. Momentálně moje váha kolísá okolo 63-65kg (pozn. ve velkých stresech i 61 :D)  PS: Pokud po mne chcete recept, jak zhubnout, neřeknu vám nic nového nebo převratného – zdravě jíst, cvičit a vyvarovat se extrémních diet a hladovek.


2. Mám neuvěřitelnou fóbii z nemocnic a krve
Nebojím se pavouků, hadů apod., protože mne mnohem víc děsí „obyčejné“ nemocniční prostředí a hlavně krev – jak ta skutečná, tak i ta „fejková“ v televizních seriálech. Celkem slušný paradox, vzhledem k tomu, že ze mne chtěla mít moje maminka lékařku, co říkáte? :D

3. Nesnáším „fejky“
 A když už jsme u těch fejků -nemám, nevlastním a neplánuji žádné napodobeniny luxusního zboží. Proč bych si nikdy nekoupila kopii takové Prady či LV? Protože obdivuji a važím si náročné práce designerů a všech těch, kteří se na samotném výrobním procesu podílí (a stráví nad výrobou jednoho ks několik dní, hodin...),  nedokonalé kabelky typu DIO, PRIOR nebo s monogramem LV mi zkrátka nic neříkají. 

  
4. Jsem asi jeden z posledních lidí na světě, ale nemám žádné tetování, anebo piercing
Co k tomu říci, ne že by se mi to nelíbilo, ale na piercing si příjdu "stará" a co se týče tetování, možná bych se nechala zlanařit, ale bojím se té (zbytečné) bolesti, takže se každé léto vracím do děství a „hraju“ si s nalepovacím tetováním J
5. Oblékám se zásadně podle sebe, nikoliv podle počasí
Myslím, že mne nyní pochopí každý fashion maniak -ostatní vč. lékařů o dost méně. Pokud mi na nějaké příležitosti hodně záleží a dám si pěkný čas s výběrem outfitu, za žádnou cenu mne nemůže odradit nic na světe, abych si ho neoblékla, ani počasí. Příklad z loňského karlovaského festivalu, hned druhý večer spadly teploty na 10-15 stupnů Celsia a já celou noc mrzla v šifónových šatech na ramínka. Pár dní po návratu z Varů jsem v tropických vedrech uprostřed července ležela v horečkách.

6. Mým nejoblíbenějším městem jsou K.Vary, dream-city N.Y. 
Karlovy Vary jsou mojí srdcovou záležitostí a nejen tou mou, nakazila jsem touto vášní pro KV i moji nej.kamarádku, takže návštěva KV alespoň 2x ročně = podmínkou, při čemž začátek prázndnin se neobejde bez účasti na MFF, pravidelně od 11.7. každý rok plánujeme a rezervujeme ubytování na další ročník, hubneme, nakupujeme, těšíme se …. (Lucko, slibuji, že se letos v případě, že bude „zima“, trochu při-oblíknu:D). Co se týče vysněného město, pak je to N.Y., který bych ráda letos na podzim/ příští rok navštívila …znáte to, …concrete jungle where dreams are made of ….PS: Někdo, kdo by jel event. se mnou? J

7. Na mém příjmení  zřejmě něco bude, protože minimálně  "mentalitou"  jsem Italka
jak jinak si mám vysvětlit vášeň pro spaghetti, pizzu, tiramisu a dobrou kávu …?! #ItaliansDoItBetter
Livingroom - icelandic sheepskin:







8. Mám regulérní závislost na seriálu Chalupáři. 
Kdo by čekal, že Vám tady přiznám závilost na nějakém lifestylovém americkém seriálu, pak ho asi trochu zklamu, i když mám Sex ve městě nebo "Zoufalky" ráda, number one je pro mne Třešňová a Chalupáři #SorryJako

9. Miluji minimalismus. 
LESS is MORE u mne platí nejen u make-upu, ale také v oblékání, nebo v interiéru. Scandinavian- living forever. 

10. Psát blog jsem se odhodlávala cca rok
Blogování mne lákalo, ale hodně dlouho jsem byla v roli čtenáře a pozorovatele, než jsem se loňské září rozhodla do toho konečně „praštit“ a začít psát. Začátky jako takové pro mne nebyly ani trochu jednoduché : naučit se alespoň trochu fotit (Anet, fakt promiň za fotky z našeho school-tripu, dneska bych to vyfotila líp :D), psát - aby článek dával smysl a měl hlavu a patu, zorganizovat si čas ..... to vše stálo někdy trochu, někdy moc úsilí, nicméně nocí, kdy jsem seděla a googlila jak na blogu vytvořit top-menu, header nebo propojit s IG ani trochu nelituji, blogování mne nesmírně baví a úžasným prvním zadostiučiněním pro mne byl článek mé oblíbené slovenské blogerky Bianky, která mne zařadila mezi své 3 své nej. blogy (na článek a na tvorbu Bianky se můžete podívat ZDE). 

Doufám, že se Vám dnešní článek líbil, kdyby Vás ještě něco zajímalo, tak pište a já Vám odpovím příště :D Mějte se krásně a zítra se na Vás těším s beauty postem :) 

foto @Pinterest

2 komentáře

  1. Ani ja nemám žiadne tetovanie ani pírcing. Po pírcingu som niekedy túžila, ale vraj to do tel vpustí nejakú látku, ktorá telu v konečnom dôsledku škodí. A asi aj preto, že mi tá bolesť nejako neprišla ako niečo, po čom túžim.

    OdpovědětVymazat
  2. bod jedna a dva – same here sister 😈

    OdpovědětVymazat